Fudbal

Sarajevo pustilo u prodaju čak 30.000 ulaznica

Fudbalski klub Sarajevo stavio je u prodaju ulaznice za utakmicu drugog pretkola Konferencijske lige protiv Spartaka iz Trnave (Slovačka), s impresivnom brojkom od 30.000 ulaznica.

Atmosfera na stadionu Koševo bila je nevjerojatna tokom prvog pretkola Konferencijske lige protiv Aktobea, održanog u četvrtak. Posebno je postala uzavrela nakon što je Bordo tim osigurao plasman u drugo pretkolo boljim izvođenjem jedanaesteraca protiv Kazahstanaca.

Stadion Asim Ferhatović Hase tom je prilikom bio najposjećeniji u cijeloj Konferencijskoj ligi, s 21.667 gledatelja prema službenim podacima. U Bordo klubu sada žele postaviti još veći cilj.Ulaznice za utakmicu protiv Spartaka puštene su u prodaju u još većem broju, dosegnuvši impresivnih 30.000, što se posljednji put dogodilo 2014. godine u susretu protiv Borussije Monchengladbach u play-offu Evropske lige,pišu Vijesti

Cijene ulaznica ostale su nepromijenjene u odnosu na utakmicu s Aktobeom: za sjevernu tribinu 8 KM, istočnu 12 KM, zapadnu 15 KM, zapad galeriju 25 KM, a za VIP ložu 100 KM. Dječije karte su dostupne po cijeni od 5 KM.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh