Fudbal

Isplivao tajni ugovor: Cristiano osigurao Georginu za cijeli život

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez navodno su potpisali ugovor o podjeli imovine u slučaju da prekinu vezu.

GEorgina i Ronaldo - Kurir.rs

Fudbaler i njegova partnerka jedan su od najpopularnijih parova današnjice i dok cijeli svijet iščekuje hoće li je on odvesti pred oltar, procurile su informacije o tome šta će se desiti ako raskinu vezu.

Prema pisanju španskih medija, njih dvoje sklopili su ugovor prema kojem će ona dobiti pozamašnu novčanu svotu i imovinu. Tačnije, pripast će joj vlasništvo nad njihovom porodičnom kućom u Madridu – La Finca i do kraja života trebalo bi da na račun mjesečno prima 100.000 eura (176.245 KM).

Forbes je proglasio Ronalda najplaćenijim sportistom na svijetu, a njegova godišnja zarada ove godine premašila je vrtoglavih 109 miliona funti (192,11 miliona KM).

On i Georgina zajedno su od 2016. godine, a zajedno imaju dvoje biološke djece, Alana Martina i Bellu Esmeraldu, i troje koje im je rodila surogat-majka, Cristiana Ronalda Jr. i blizance Evu i Matea.

Ugovor prema kojem bi Georgina trebalo da stekne sopstveno bogatstvo temelji se na tome što je ona po zakonu majka petero djece, a ne samo biološkim kćerkama, prenosi Radiosarajevo


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh