Fudbal

Jubilej majstora: Samir Salčin novim videom počastio fanove

Majstor freestyle fudbala Samir Salčin snimio je novi motivacijski video u kojem je pokazao nevjerovatno umijeće s loptom.

catbih.ba

Majstor freestyle fudbala Samir Salčin snimio je novi motivacijski video u kojem je pokazao nevjerovatno umijeće s loptom. Uradio je to povodom 16. godišnjice početka bavljenja ovim poslom.

Bila je i tad jesen, 2008. godine kada sam donio odluku da prestanem trenirati fudbal i započnem se aktivno baviti freestyle footballom. Aktualan je i tad bio video “yoga bonito”. Od tada do danas upoznao sam i gledao mnogo freestylera, neke na takmičenjima, a neke na društvenim mrežama.

Na prostorima bivše Jugoslavije mislim da odlazi treća generacija freestylera koji su počinjali i prestajali sa aktivnim bavljenjem freestyle footballom, dok ja gazim 16. godinu aktivnog freestyle footballa.

Povodom jubileja uradio sam motivacijski video za sve koji godinama podržavaju moj rad i cijene moj trud. Posebnu poruku šaljem onima koji žele da se aktivno bave freestyle footballom.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh