Fudbal

Revolucija u italijanskom klubu: Zukanović pred potpisom

Usljed loših rezultata mnogi klubovi tokom januarskog prelaznog roka prave značajne promjene u timu. Obzirom da još uvijek nisu odustali od opstanka u Seriji A, čelnici Frosinonea pripremaju pravu revoluciju u igračkom kadru.

Ervin Zukanović - Haber.ba

“Tuttosport” navodi da je Ervin Zukanović prvi izbor da pojača odbranu ekipe sa stadiona Benito Stirpe. Ove sezone se nije naigrao u dresu Griffonija i prelazak u Frosinone gdje bi redovno igrao se nameće kao dobro rješenje.

Frosinone nakon 19. kola ima 10 bodova i kasni šest poena za pozicijom koja garantuje opstanak u društvu najboljih. Osim Frosinonea, interesovanje za Zukanovića pokazao je i Trabzonspor. Ranije se čak spominjao i Lazio, ali na koncu od svega toga neće biti ništa.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh