Fudbal

Halilhodžić u šoku i nevjerici nakon iznenađujućeg poraza

Igrači Nantesa su prosuli nevjerovatnu prednost i izgubili dobijenu utakmicu od Reimsa rezultatom 2:4. Bh. stručnjak je nakon utakmice bio vidno iznenađen onim što je vidio.

Vahid Halilhodžić - SCsport.ba

Nantes je vodio na poluvremenu sa 2:0, golovima Coulibalya i Majeeda i sve se činilo da će domaći tim ostvariti laganu pobjedu koja bi im puno značila nakon svih dešavanja oko smrtno stradalog igrača.

Međutim u drugom poluvremenu se desilo neočekivano, a to je da je ekipa Nimesa uspjela upotpunosti preokrenuti rezultat i na kraju slaviti sa visokih 2:4, piše “SCsport“.

Nakon utakmice su kamere snimile Vahida Halilhodžića na klupi, koji se hvatao za glavu i nije mogao vjerovati šta se desilo, a video toga možete pogledati u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh