Fudbal

Džeko se oglasio o utakmici Finala Lige prvaka

Nakon što su se smirile strasti nakon historijskog finala Lige prvaka koje je Inter izgubio od Manchester Cityja, napadač Intera i bh. reprezentativac Edin Džeko osvrnuo se na tu noć punu emocija.

Edin Džeko - vijesti.ba

“Zaista je teško pretočiti u riječi i zapisati sve emocije koje sam osjetio tokom noći u Istanbulu.

Zaista sam ponosan na putovanje i put koji smo zajedno prešli od prvog dana ove Lige prvaka.

Cijeli tim je uvijek vjerovao da mogu napraviti nešto sjajno, a mi smo to zaista i učinili. Dali smo sve u svakoj trci, pokušavajući da ostvarimo naš i vaš san na terenu, ali nažalost na posljednjem koraku nismo mogli bolje završiti.

Zaista mi je žao zbog ovoga, tužan sam zbog kluba i mojih saigrača, ali posebno zbog naših nevjerovatnih navijača koji su nas podržavali cijelu sezonu do finala, gdje su bili zaista izvanredni: hvala!

Dali smo sve od sebe, ali ovoga puta to nije bilo dovoljno”, poručio je Džeko.

Nakon što je zbog klupskih obaveza i nastupa u finalu Lige prvaka propustio prvi dio okupljanja, jučer se Džeko priključio Zmajevima, pišu Vijesti.ba.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh