Fudbal

KRISTIJANO DIJELI ŠAKOM I KAPOM: Ronaldo ZAPREPASTIO čuvenog pjevača- NEĆE VAM BITI DOBRO KAD VIDITE

Kristijano Ronaldo ovih dana dijeli poklone “šakom i kapom”, pa je tako rijšio da obraduje i čuvenog pjevača Luana Santanu.

Cristiano Ronaldo - screenshot

Portugalac je prvo počastio svoju majku, Dolores Aveiro, automobilom vrijednim 100.000 eura, a zatim je na red došao i Santana. On je pjevao na proslavi 69. rođendana Kristijanove majke, a Ronaldo je riješio da mu pokloni sat marke “Roleks” vrijedan 75.000 eura!

– A nisi to uradio, ne. Zaboga, čoveče. Znaš da mi je ovo prvi, zar ne? Moj prvi “Roleks”. Kakav trenutak! Iz tvojih ruku – govorio je emotivni Santana, a snimak uručenja poklona ubrzo je postao viralan na društvenim mrežama.

Kasnije su se Ronaldo i Santana i fotografisali zajedno, a nema dileme da će čuveni pjevač zauvijek pamtiti ovaj dan. prenosi novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh