Fudbal

Srceparajuća fotografija: Preminuli golman Šarkić (26) imao je blizanca, nedavno organizovali veliko veselje

Golman nogometne reprezentacije Crne Gore i engleskog Millwalla Matija Šarkić preminuo je iznenada u 26. godini, a nakon tragedije na Instagramu se oglasio njegov brat blizanac Oliver čija fotografija je bila veoma potresna.

Oliver i Matija Šarkić - instagram

Prije nekoliko dana Oliver se oženio, skupa su uživali na svadbenom veselju, a nažalost njegov brat je prerano otišao nedugo zatim.

Oliver je na svom Instagram profilu objavio crno-bijelu fotografiju sa vjenčanja zajedno sa Matijom uz emotikon srca između njih kao znak bratske ljubavi.

Podsjetimo, Oliveru Šarkiću je jutros pozlilo u stanu u Budvi, prijatelji su odmah pozvali Hitnu pomoć, ali spasa 26-godišnjem golmanu nije bilo, prenosi Klix.

Šarkić je preminuo jutros u 06:30 sati, a crnogorska javnost je u šoku jer je samo prije nekoliko dana oduševljavao svojim odbranama na utakmici s Belgijom, kada su poraženi 2:0.

Crnogorci su ga slavili smatravši da su dobili golmana za narednu deceniju, ali samo nekoliko dana kasnije je preminuo.

Šarkić je bio član Millwalla, a ranije je branio još za mnoge engleske timove poput Wolvesa, Stokea, Birminghama, Aston Ville i Shrewsburyja.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh