Tenis

NOVAK SE IZNERVIRAO, PA SOČNO OPSOVAO! Detalj koji je SVIMA PROMAKAO i nismo ga vidjeli u prijenosu

Srpski teniser Novak Đoković savladao je Dominika Kepfera i plasirao se u četvrtfinale turnira na Olimpijskim igrama. Đoković se mučio u prvom setu, a dominirao u drugom, pa je zakazao okršaj sa Stefanosom Cicipasom u četvrtfinalu.

Novak Djoković - novi

Uprkos dobrom startu prvog seta kada je napravio odmah brejk, rival mu je odgovorio na isti način. Zbog toga se Nole posebno iznervirao na pauzi između petog i šestog gema (pri rezultatu 3:2 za njega), pa se moglo čuti i da je opsovao, što se nije vidjelo u prenosu.

“Pazi, pazi… U pi**u materinu!”, vikao je Novak Đoković ka svom timu, odmahujući glavom, očigledno nezadovoljan nekim propustom koji su napravili i nisu ga na vrijeme obavijestili. Pogledajte kako je to izgledalo:

Nakon toga, Đoković je imao raspravu sa sutkinjom Alison Hjuz, pošto je napravila propust u poenu pre toga. Đoković je kasno vidio trag loptice i tada je shvatio da ga je sutkinja oštetila, poslije čega je ušao u kraću prepirku sa njom. Jednostavno, više ništa nije moglo da se vrati i zato je odustao i otišao da servira.

Interesantno je da je u pitanju sutkinja koja je prethodno izazvala revolt Hurberta Hurkača na Rolan Garosu kada je Poljak čak pitao svog rivala Grigora Dimitrova da li želi da pozovu organizatore da je zamijene. To se naravno nije desilo.

Srećom, sve ovo nije uticalo na Novaka koji je uspio da stigne do pobjede protiv Kepfera.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh