Tenis

Đoković šutao reklamu, rikao i urlao: Šta je, bre?!

NOVAK ĐOKOVIĆ nikada ne skriva emocije na terenu.

Novak Đoković - Twitter

Međutim, ono što je radio tijekom i neposredno nakon četvrtfinalne pobjede 6:3, 6:2, 6:7, 7:5 protiv Mattea Berrettinija u četvrtfinalu Roland Garrosa previše je za čak i za njega.

Nakon što je meč prekinut u četvrtom setu jer publika nije htjela napustiti tribine zbog policijskog sata, Đoković je u nastavku meča pukao dok se odlučivalo hoće li meč otići u tie-break ili će Đoković pobijediti.

Đoković nipošto nije htio u pripetavanje jer je Berrettini tako dobio treći set, pa je Broj 1 svaki poen u četvrtom setu slavio kao pobjedu.

Prije nego što je došao do nje, izgubio je poen, na što je reagirao urlanjem “Šta je bilo, bre?!” prema svom boksu uz snažno zamahivanje reketom te šutanje reklame uz rub terena.

Nakon pobjedničkog poena ispustio je životinjski krik te opet iz sveg glasa urlao prema svojoj momčadi vitlajući reketom: “Šta je bilo, bre?! Idemo, bre!” prenosi “Index“.

Nakon pobjede Đoković je objasnio emotivno pražnjenje na terenu: “Uvjeti su bili specifični zbog publike. Ovaj stadion je s navijačima dobio dušu, bilo je emocija i uvijek je posebno kada su oni na mečevima. Ovaj je bio strašno težak sve do posljednjeg udarca.”


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh