Tenis

Snimak iz drugog ugla otkrio ko je pogodio Novaka Đokovića flašom u glavu

Podvrgnut je odgovarajućim medicinskim tretmanima i već je napustio Foro Italico, naveli su organizatori

Prvi reket svijeta Novak Đoković zadobio je posjekotinu na glavi nakon što je pogođen flašom poslije meča druge runde Mastersa u Rimu sa Korentanom Muteom (Corentin Mutet).

Đoković je pogođen flašom u glavu tokom potpisivanja autograma. Italijanski mediji su odmah objavili kako je pogođen slučajno, te da je flaša ispala iz ruksaka dječaka koji je krenuo da se primakne Novaku.

Organizatori Mastersa u Rimu se oglasili: Đokoviću je ukazana pomoć
Dio je tačan. Đoković zaista jeste pogođen slučajno, ali je flaša ispala iz ruksaka jednog od muškaraca, Novakovih fanova.

Inače, o svemu su se oglasili organizatori Mastersa u Rimu koji su potvrdili da je srbijanskom asu ukazana ljekarska pomoć.

– Podvrgnut je odgovarajućim medicinskim tretmanima i već je napustio Foro Italico da se vrati u svoj hotel, njegovo stanje nije uzrok za zabrinutost – naveli su organizatori.

Podsjetimo, Đoković je u prvom setu bio bolji sa 6:3 od Mutea, dok je u drugom izgubio samo jedan gem (6:1).

Tako je zakazao duel sa Čileancem Alehandrom Tabiljom, koji je sa 2:0 u setovima eliminisao Nijemca Janika Hanfmana,piše Avaz


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh