Tenis

Novak Đoković hitno operisan u Parizu

Novak Đoković će ići na operaciju meniskusa, to je odluka koju je definitivno donio najbolji teniser svijeta, u želji da bude spreman za Olimpijske igre u Parizu.

Novak Đoković - Tanjug/AP

„Operacija ubrzava oporavak, možda čak i na neke četiri sedmice. Dok ne dobijemo još neke informacije… Nerealno je očekivati da Nole bude spreman za Wimbledon, možda bi riješio povredu, ali pitanje je da li bi formu mogao da podigne na njegov, najviši nivo, pri tom je kretanje na travi zahtjevno za koljena – bio bi možda i rizik da se pojavi. Mislim da za Olimpijske igre ima vremena za pripremu“, rekao je za Sport klub Dobrosav Melajac, dugogodišnji fizioterapeut Ivane Španović.

Na Wimbledonu, mjestu na kojem je osvojio sedam titula, Đokovića vjerovatno nećemo videti, a svi dalji koraci zavisiće od toga kako bude tekao oporavak.

Biće to druga Đokovićeva operacija u karijeri, poslije lakta početkom 2018. godine. Novak je dugo „vukao“ tu povredu dok se nije odlučio na zahvat, ali sada su okolnosti drugačije, i reagovao je ekspresno.

Wimbledon počinje 1. jula, dok olimpijski teniski turnir počinje 27. jula, pišu Vijesti.ba.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh