Vijesti

Ovo su honorari za najluđu noć, samo njih četvoro uzimaju 350.000 eura

Bliži nam se kraj 2024. godine i već narod počinje da razmišlja gdje će proslaviti novogodišnju noć.

Aleksandra Prijović - Nezavisne.com

Mnogi pjevači su počeli da najavljuju svoje nastupe za doček 2025. godine.

Beograd će i ove godine postati centar noćnog života, sa brojnim estradnim zvijezdama koje će nastupiti u prijestonici Srbije. Prema informacijama domaćih medija, najveće zvijezde ugovorile su astronomske zarade za nastupe u Beogradu, a među najplaćenijima su Lepa Brena, koja će za nastup uzeti 110.000 eura, i Aca Lukas sa 100.000 eura.

Isti iznos očekuje i Saša Matić, dok će se Aco Pejović pridružiti na bini Lepoj Breni i za nastup u novogodišnjoj noći će dobiti 80.000 eura. Lukas će dijeliti binu s mlađim kolegama Urošem Živkovićem i Aleksandrom Mladenovićem, koji će za nastupe zaraditi znatno manje od njega. 20.000 i 15.000 eura.

Na listi najplaćenijih izvođača su i Zdravko Čolić i Aleksandra Prijović, koji će za nastupe u Tivtu i na Zlatiboru inkasirati po 120.000 eura. Ceca Ražnatović će takođe dobro proći u Herceg Novom, sa honorarom od 100.000 eura.

U beogradskim luksuznim hotelima, dobra zabava je zagarantovana. Tea Tairović će u novu godinu ući sa 50.000 eura više, dok će Sloba Radanović inkasirati 40.000 eura.

Nataša Bekvalac će sa svog nastupa dobiti 45.000 eura, dok će Miroslav Ilić zaraditi 40.000 eura. Radiša Trajković Đani i Jana Todorović će takođe imati ogromne honorare. Đani će zaraditi 40.000 eura, a Jana 30.000 eura. Na poznatom beogradskom splavu goste će zabavljati Darko Lazić i Rada Manojlović, koji će pjevati za honorare od 35.000 eura.

Prema riječima Gorana Lečića, menadžera mnogih pjevača, potražnja za nastupima je velika, a cijene su ostale slične kao i prethodne godine. Beograd ostaje glavno tržište za izvođače, kako u Srbiji, tako i u Crnoj Gori,pišu Vijesti

– Kod mene u produkciji su maltene svi pjevači već angažovani. Cijene su u našem slučaju ostale kao što su bile i prošle godine. Beograd je i dalje lider što se tiče pjevača u smislu tržišta i rada. Naravno, i po Srbiji i Crnoj Gori – rekao je Lečić za “Kurir”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh