Vijesti

Više povrijeđenih osoba u sukobu Ultrasa i Red Armyja

Vjerovatno se radi o sukobu između dvije navijačke grupe i to zbog, navodno, iscrtavanja nekih grafita, kaže Marić

Više osoba je povrijeđeno u sukobu navijačkih grupa koji se večeras dogodio u centru Mostara, na Španskom trgu, potvrđeno je za portal “Avaza” iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Kako nam je rekao Ljudevit Marić, portparol Uprave policije MUP-a HNK, trenutno se sa službama Hitne medicinske pomoći i drugim zdravstvenim ustanovama, utvrđuje koliko je osoba zadobilo povrede u ovom sukobu.

Policija je, rekao je Marić, u 20:25 sati dobila prijavu o narušavanju javnog reda i mira u većem obimu,piše AvazVjerovatno se radi o sukobu između dvije navijačke grupe i to zbog, navodno, iscrtavanja nekih grafita, ali o svemu ćemo detaljnije znati nakon provođenja svih istražnih mjera i radnji koje se provode – rekao nam je on.

Brojne policijske patrole su na terenu i trenutno se traga za akterima ovog sukoba koji je jako uznemirio građane.

Navijački neredi su stavljeni pod kontrolu i uz pomoć pripadnika Jedinice za operativnu podršku, odnosno, specijalaca.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh