Vijesti

Nepodnošljiva lakoća propadanja: Do juče uspješan restoran u centru Sarajeva, danas ključ u bravu!

Inače, u Bosni i Hercegovini je od 20. oktobra do 11. novembra zatvoreno 135 firmi, što je zvanični podatak sudskog registra

Nakon pet godina uspješnog rada, restoran i ketering služba u centru Sarajeva više ne postoje.

Adriatik Kuči, poznatiji kao Ticky Superfood, bio je primoran staviti ključ u bravu svog ugostiteljskog biznisa.

– To je mali biznis, teško je mogao podnijeti ta zatvaranja… Primarni posao nam je bio ketering koji je održavao i restoran. A sa zabranama okupljanja i svim tim, nije imalo smisla uopšte tjerati dalje – navodi Kuči za RSE.

Inače, u Bosni i Hercegovini je od 20. oktobra do 11. novembra zatvoreno 135 firmi, što je zvanični podatak sudskog registra.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh