BiH

Stomatološka komora FBiH apeluje na medije da osiguraju objektivno i pravično informisanje

Stomatološka komora FBiH apeluje na medije da osiguraju objektivno i pravično informisanje…

fena

Stomatološke komora Fedracije Bosne i Hercegovine uputila je povodom smrti mlade pacijentice saopštenje u kojem se navodi da duboko potreseni viješću o preranoj smrti pacijentice Dž.D., upućuju iskreno saučešće roditeljima, porodici i prijateljima u ovom nenadoknadivom gubitku.

Kao predstavnici stomatološke profesije, kako su naveli u saopćenju, apeluju na medije da osiguraju objektivno i pravično informisanje javnosti kako bi se spriječilo širenje netačnih i neprovjerenih informacija.

-Od ključne je važnosti da se omogući nadležnim organima nesmetano provođenje svih procedura i postupaka u cilju utvrđivanja toka bolesti te uzroka smrti ove mlade pacijentice – navodi se u saopštenju Stomatološke komore Federacije BiH, prenosi Fena.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh