BiH

Društvene mreže gore zbog ove fotografije

Na društvenim mrežama u BiH danas je u centru pažnje fotografija koja se munjevito proširila preko Facebooka

Federica Mogherini, visoka predstavnica za vanjske poslove i sigurnosnu politiku i potpredsjednica Evropske komisije, sastala se danas u Briselu sa tročlanim Predsjedništvom Bosne i Hercegovine, Miloradom Dodikom, Željkom Komšićem i Šefikom Džaferovićem, tokom njihove prve zajedničke posjete inostranstvu otkako je inaugurirano Predsjedništvo u novembru prošle godine, piše “Fokus“.

Kao odgovor na njihovu zajedničku poruku opredijeljenosti za put zemlje ka Evropskoj uniji, visoka predstavnica je pozdravila odlučnost da rade zajedno, naglašavajući da će ujedinjenost u njihovom djelovanju biti za dobrobit Bosne i Hercegovine i svih njenih građana.

Međutim, pored poruka iz Brisela, na društvenim mrežama u BiH danas je u centru pažnje fotografija koja se munjevito proširila preko Facebooka.

Brzo se našla i na najpoznatijoj satiričnoj stranici u BiH “Raja sa biroa” uz status “Slabo se spavalo noć prije”.

Slabo se spavalo noc prije

Gepostet von Raja sa biroa am Mittwoch, 30. Januar 2019


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh