BiH

“Pilot” koji je divljački vozio oko Mostara završio u policijskoj stanici

Mladić koji je na društvenim mrežama objavio divljanje na saobraćajnici sjeverno od Mostara, zaradit će prekršajnu prijavu od strane Ministarstva unutrašnjih poslova Hercegovačko-neretvanskog-kantona (MUP HNK).

Vozilo snimljeno nadzornim kamerama - Bljesak.info

Kako navode iz MUP-a, u nedjelju je nakon prikupljenih činjenica zbog bezobzirne vožnje i više saobraćajnih prekršaja počinjenih 25. maja, u Policijsku stanicu Mostar Sjever doveden je M.Z. (1997.) iz Rumboka s vozilom marke Golf VI, dubrovačkih reg. oznaka.

Od istog je uzet iskaz, oduzeti crveni i plavi treptači (blinkerice) s kontrolnom kutijom, te slijedi podnošenje prekršajne prijave nadležnom Sudu, stoji u informaciji MUP-a HNK.

Podsjećamo, mladić je kroz mostarsko naselje Vrapčići vozio 200 km/h, gdje je maksimalna brzina 50 km/h, a s tom vožnjom se pohvalio na društvenim mrežama.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh