BiH

“Što te nema”: Učenici iz Banjaluke se okupili i otpjevali pjesmu za nastradalu pedagogicu

Pedagogica Milana Koprena poginula je u aprilu u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na Rebrovačkom mostu u Banjaluci, a sada su se učenici Osnovne škole “Branko Radičević” u kojoj je radila okupili u školskom dvorištu i za nju otpjevali pjesmu.

učenici Banja Luka - Facebook

Kako prenosi srpska.info, učenici su bili u bijelom, sa bijelim balonima u rukama, a plačući su horski pjevali pjesmu Jadranke Stojaković “Što te nema”.

“Da ti srce pukne kada čuješ kako djeca pjevaju i plaču. Milana draga, Gospod da ti podari carstvo nebesko”, napisano je uz video koji je objavljen na Facebooku.

Nakon pjesme djeca su pustila balone u nebo. Svi su bili bijeli, osim jednog crvenog, koji je držao budući školarac kojem je Milana bila tetka.

Podsjećamo, Milana je poginula u saobraćajnoj nesreći kada ju je na Rebrovačkom mostu u Banjaluci udario “Peugeot 207” dok se kretala trotoarom.

Vozač automobila je vozio lijevom trakom prema Rebrovačkom mostu, ali je navodno usljed neprilagođene brzine, ulaskom u krivinu, izgubio kontrolu i izletio u drugu traku i udario Milanu.

Stradala Milana Koprena je bila dobitnica Svetosavske nagrade.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh