Crna hronika

Bosanska Gradiška: Automobil udario trogodišnju djevojčicu u dvorištu crkve

U subotu u večernjim satima, u Bosanskoj Gradišci dogodila se nesreća u kojoj je povrijeđena trogodišnja djevojčica. Nju je automobil udario u dvorištu crkve.

Bosanska Gradiška - Facebook

Kako je potvrđeno iz PU Bosanska Gradiška, nesreća se dogodila nešto poslije 21:30 sati, a o svemu je obaviješteno i Okružno javno tužilaštvo u Banjoj Luci koje je naložilo uviđaj.

Naime, prema nezvaničnim saznanjima, automobil je djevojčicu udario na Petrovaradinskom zboru u selu Grbavci nadomak Bosanske Gradiške. Ona je odmah prevezena u UKC RS i van životne opasnosti je.

Prema saznanjima ATV-a, 24-godišnji vozač je dovozio piće do točilice koja se nalazila u crkvenom dvorištu, prenosi Klix.

Navodno je vozio u rikverc, a iako mu je nekoliko ljudi signaliziralo da se iza njega nalazi dijete, vozač je nije uočio. Vozilom je udario u djevojčicu, a dio automobila je prešao preko nje.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh