Crna hronika

NOVI DETALJI STRAVIČNE NESREĆE Ovo su Esad i Almedina Hajdarević koji su stradal u Austriji,dječak (2) preživio

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u petak na autocesti Inntal kod Langkampfena smrtno je stradao bračni par Hajdarević iz Bosanske Krupe.

S njima se u automobilu nalazilo njihovo dvogodišnje dijete koje je,prošlo sa lakšim povredama. Dječak je bio u sigurnosnom dječjim sjedalu.Oni su, kako je izvijestila tirolska policija, uz pomoć vatrogasaca izvučeni iz automobila i prebačeni u dvije odvojene bolnice – suprug Esad H. (33) prebačen je u Innsbruck gdje je nedugo nakon nesreće podlegao usljed zadobivenih povreda, dok je supruga Almedina H. (28) podlegla usljed povreda na licu mjesta,piše PresmediaPodsjećamo, nesreća se dogodila u petak u 16:25 na autocesti Inntal kod Langkampfena (okrug Kufstein) kada je Hajdarević udario u automobil ispred sebe koje je vozio 65-godišnji austrijski penzioner. Prema nezvaničnim informacijama, penzioner je vozio ispod ograničenja.

Termin dženaze stradalom bračnom paru bit će objavljen naknadno.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh