Crna hronika

Spasioci dva dana tragaju za mladićem: Skočio u Neretvu i nije izronio

Devetnaestogodišnji mladić M.K. je prije dva dana skočio s mosta u Mostaru i nije izronio. Za njim neprestano tragaju spasioci, a za pomoć su zamolili i građane.

“Još uvijek se traga za 19-godišnjim mladićem M.K. koji je, prema informacijama MUP-a HNK, skočio s novog mosta u Mostaru 19. septembra iza 22 sata. Potraga se provodi nizvodno od Studentskog mosta sve do Čapljine”, potvrđeno je iz GSSuBiH za Bljesak.info. U petak je HGSS Čapljina čiji pripadnici između ostalih sudjeluju u potrazi, objavio da je na poziv saveza GSS u BiH preko dežurnog telefona došla obavijest da se u Mostaru na jednom od mostova preko rijeke Neretve dogodio skok mlađe muške osobe, koja nije izronila.Ranije su iz GSS-a zamolili građane za pomoć.

“Ovim putem apelujemo na sve ribare i sve one koji se kreću uz rijeku Neretvu, da obrate pažnju te ako šta uoče odmah obavijeste PU Čapljina ili na dežurni telefon HGSS Čapljina”, saopćeno je.

Tužilaštvo Hercegovačko-neretvanskog kantona ranije je potvrdilo da je nestanak osobe prijavljen u petak u večernjim satima, ali više informacija nisu mogli dati. Iz MUP-a HNK je potvrđeno za Bljesak.info da je devetnaestogodišnji mladić skočio sa Studentskog mosta, 19. septembra oko 22:25 sati,piše Bljesak


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh