Crna hronika

Mladić poginuo u blizini svoje kuće, motociklom prešao u suprotnu traku

Brojni prijatelji juče i danas se od Baćića opraštaju preko društvenih mreža

Bojan Bačić - fokus

Motociklista Bojan Baćić (21) pogionuo je sinoć u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u blizini njegove kuće u mjestu Ostružnja Gornja kod Stanara.

Prema informacijama portala “Srpskainfo“, do nesreće je došlo kada je Baćić upravljajući motociklom „suzuki“ u jednoj krivini prešao u suprotnu traku i udario u „golfa“ kojim je išao iz suprotnog smjera, a kojim je upravljao Veljko S. (37).

Od jačine udara, Baćić je poginuo na licu mjesta, a Veljko S. i njegova supruga Draženka S. zadobili su lakše povrede.

Portparol PU Doboj Dragana Kerkez je pojasnila da se nesreća dogodila na regionalnom putu u 19.40 časova.

– Povrijeđenim V.S. i D.S. ukazana je ljekarska pomoć u Domu zdravlja u Stanarima, gdje su se ljekari izjasnili da su isti zadobili lake tjelesne povrede. O saobraćajnoj nesreći je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj koji je izašao na lice mjesta i rukovodio uviđajem – rekla je Kerkezova.

Brojni prijatelji juče i danas se od Baćića opraštaju preko društvenih mreža.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh