Crna hronika

Policija u Mostaru od muškarca oduzela drogu, oružje i municiju

Kako navode iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona (HNK), oni su pretresali po naredbi Opštinskog suda u Mostaru.

Pripadnici Sektora krim policije i Odjeljenja kriminalističke policije PU Mostar juče su pretresli stan i vozilo BMW muškaraca R.R. (24) te kod njega pronašli i oduzeli pištolj, automatsku pušku, određene količine droge te municiju i mobilni telefon.

Kako navode iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona (HNK), oni su pretresali po naredbi Opštinskog suda u Mostaru.

“Pretresom su pronađene dvije mrvilice, jedan okvir od pištolja sa tri komada municije, određena količina NN biljne materije, veća količina bijele praškaste NN materije, mobiteli i novac”, navode iz MUP-a HNK.

Osim toga, dan ranije su pretresli i vozilo BMW od E.R. (54) i tom prilikom oduzeli vojnu automatsku pušku s okvirom u kojemu su se nalazila 23 komada municije, mobiteli i manja količina NN biljne materije.

“U utorak prilikom pretresom kuće koju koristi E.R. oduzete su dvije biljke visine 61 i 74 cm, određena količina NN biljne materije, dvije ručne bombe, 15 komada municije za pištolj i jedan okvir od AP sa 32 komada municije”, dodaju iz MUP-a HNK, pišu Vijesti.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh