Crna hronika

Djevojci zapaljen Golf u Bihaću: Požar se proširio na drugo vozilo

Policija traga za počiniocima ovog krivičnog djela

zapaljeno auto - Krajina

Na parkingu u naselju Ozimice 1 u Bihaću, jučer ujutru, nepoznate osobe zapalile su automobil Golf 23-godišnje T.D.A., nakon čega se požar proširio na vozilo Dacia, koje se nalazilo pored njega, te su oba u potpunosti izgorjela.

Kako je za “Nezavisne novine” kazao Adnan Beganović, portparol MUP USK, sve se desilo u nedjelju ujutru oko 4.50 sati u naselju Ozimice 1, u ulici Mehmed Paše Bišćevića na parking prostoru.

– Došlo je do paljevine, tj. požara na vozilu Golf 5, vlasništvo djevojke T.D.A. (23). Nakon što je izbio požar na tom vozilu, on je zatim zahvatio drugo koje je bilo parkirano pored. Radi se o vozilu Dacia, vlasništvo muškarca LJ.M. (77) iz Bihaća. Po dojavi su, osim policije, izašli i pripadnici Vatrogasne jedinice Bihać, koji su lokalizovali požar na oba vozila- rekao je Beganović.

Dodaje da se trenutno traga za počiniocima, te da će naknadno biti poznato više informacije


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh