Crna hronika

Oglasila se policija o pogibiji djevojke kod Nevesinja

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć u mjestu Bojište kod Nevesinja stradala je osoba K.S. dok su žena A.G., koja je vozila automobil peugeot, te maloljetni suvozač povrijeđeni.

POLICIJA -MUP RS

Saopšteno je ovo iz trebinjske Policijske uprave, odakle navode da su po odobrenju

dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju izvršili uviđaj u mjestu

Bojište, opština Nevesinje u kome je evidentirana saobraćajna nezgoda u kojoj je osoba K.S. stradala.

“Saobraćajna nezgoda je evidentirana u 21 čas, u mjestu Bojišta, opština Nevesinje u kojoj je učestvovao automobil peugeot kojim je upravljala vlasnica vozila A.G., a na mjestu suvozača se nalazilo maloljetno lice, dok je kao putnik bila osoba K.S. A.G. je zbog zadobijenih povreda smještena u JZU Bolnica Nevesinje, dok je maloljetno lice transportovano u SKB Bijeli Brijeg u Mostaru”, saopšteno je iz PU Trebinje.

Kako su mediji ranije prenijeli, stradala je osamnaestogodišnja djevojka, dok su druge dvije povrijeđena, kada se automobil prevrnuo na Moljevom brdu, pišu nezavisne.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh