Crna hronika

Iskaz muža koji je svirepo ubio suprugu u Sarajevu: “Sve je kriva moja majka”!

U svojoj odbrani je istakao da je liječen od šizofrenije, da je koristio terapiju, ali da je sa „suprugom Nerminom imao skladan odnos“

“Ovo krivično djelo predstavlja nezapamćenu surovost izvršilaca u posljednje vrijeme u Kantonu Sarajevo. Slučaj je također, nezapamćen u Bosni i Hercegovini”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve isplanirali
Kaže se ovo, između ostalog u dokumentima Tužilaštva Kantona Sarajevo koji se odnose na osnovanu sumnju osumnjičenima za ubistvo Nermine Ravlić, rođene Krajina, koju su brutalno ubili suprug Goran i svekrva Leđiba prije nekoliko dana na Pofalićima a zatim planirali „na izuzetno okrutan način njeno tijelo isecirati, spakovati i iznijeti iz stana“.

„Avaz“ donosi izjavu ubice Gorana Ravlića koju je dao u Tužilaštvu 30. juna ove godine. On je uhapšen 29. juna na Stupu, u 1:25 minuta, dok se kretao ulicom Kurta Shorka. Prije toga, njegova majka je tvrdila da se želi ubiti,piše Avaz

U iskazu Tužilaštvu KS Ravlić je negirao da je ubio suprugu. On je, a što je naveo na zapisnik, uz prisustvo advokata, za to optužio svoju majku Leđibu.

U svojoj odbrani je istakao da je liječen od šizofrenije, da je koristio terapiju, ali da je sa „suprugom Nerminom imao skladan odnos“.

Ravlić je tužiteljici rekao da njegova „majka Leđiba nije odobravala njihovu vezu”.

Sve suprotno
Ravlić, iako dokazi govore suprotno, izjavio je da nije učestvovao u uklanjanju tragova kupovinom predmeta (sjekire, pile, seta noževa, mašine za mlijevenje mesa, plastičnih odijela, patrona amonijaka…)

U konačnici, kako je rekao tužiteljici, „kaje se što se to dogodilo zbog njegove majke Leđibe“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh