Region

Majka troje djece jedina preživjela tragediju kod Raške: Dva sata bila živa zarobljena ispod oklopnog vozila

Na magistralnom putu Kraljevo – Raška došlo je do teške saobraćajne nesreće kada su se sudarili jedno putničko i oklopno vozilo.

Pet osoba je poginulo, među kojima je bilo troje dece, a u vozilu je bilo šest osoba.

– Putnički automobil bio je potpuno poklopljen vojnim vozilom, skroz smrskan. Na lice mesta došle su ekipe vatrogasaca-spasilaca. Uspeli su nekako da podignu vojno vozilo i pomere ga. Prizor koji nas je zatekao je strašan, ovo je prava tragedija – kaže za RINU jedan od očevidaca.

Kako se saznaje, supruga vozača automobila i majka troje dece, jedina je preživela sudar. Nastradali su njen suprug, troje dece i još jedna žena.

Kako se saznaje, ona je dva sata bila živa zarobljena ispod oklopnog vozila.

Sudar vojnog borbenog vozila i putničkog automobila dogodio se nešto posle 13 sati.

– Tokom realizacije redovnih zadataka, došlo je do sudara borbenog vozila VS „PASARS“ sa civilnim vozilom. Borbeno vozilo Vojske Srbije kretalo se u smeru ka Raški i bilo je u koloni pod pratnjom vojne policije – navodi se u saopštenju Vojske Srbije,piše Srbijadanas


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh