Region

Sahrana porodice poginule u stravičnoj nesreći bit će održana u Novom Pazaru: Najtužnija fotografija na umrlici, otac drži dječicu

U stravičnoj nesreći kod Raške, u Srbiji, kada je vojno vozilo pregazilo privatni putnički automobil, poginulo je pet osoba.

smrtovnica - Facebook

Stradao je Danijel Lazović, njegovo troje djece i komšinica, dok je Danijelova supruga Mirjana zadobila teške tjelesne povrede.

Ova neopisiva tragedija zavila je Novi Pazar u crno. Dotakla je srca svih članova porodice, prijatelja, ali i poznanika.

Bol i tuga koju su donijele ove vijesti ne mogu se riječima opisati.

Danijel Lazović, rođen 1991. godine, izgubio je život zajedno sa svojom djecom: Lanom(2014. – 2024.), Lukom (2017. – 2024.)i Milom (2023. – 2024.).

Kao otac i suprug, Danijel je bio poznat po svojoj posvećenosti porodici i ljubavi prema djeci, a njihova smrt je ostavila neizbrisiv trag tuge u Novom Pazaru.

Oni će biti sahranjeni sutra u Novom Pazaru oko 12:00 sati, prenio je Telegraf.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh