Region

Doktor Ćorušić pao sa 8 metara visine: Preminuo usljed povreda

Sahrana će biti obavljena u četvrtak

Sahrana uglednom doktoru Ćorušiću održat će se u četvrtak u Lovreču u porodičnoj grobnici, dok će se KBC Zagreb od svog dugogodišnjeg direktora oprostiti i na komemoraciji koja će biti u ponedjeljak u 10 sati u KBC Zagreb.

Policijsko saopštenje prenosimo u cjelosti:

– U ponedeljak, 21. oktobra u 10:45 sati na Maksimiru u Ulici Mije Kišpatića u krugu zdravstvene ustanove pronađeno je tijelo 66-godišnjaka. Na mjestu događaja obavljen je uviđaj kojim je rukovodila zajednica Županijskog državnog tužilaštva u Zagrebu uz stručnu pomoć policijskih službenici Službe za uviđaje i kriminalističku tehniku Policijske uprave zagrebačke kojom prilikom na tijelu nisu pronađeni tragovi koji bi upućivali da je smrt nastupila kao posljedica krivičnog djela.

Na mjestu događaja muškarac je preminuo usljed povreda zadobijenih prilikom pada sa visine od oko 8 metara. Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku – navodi se u saopštenju, prenosi 24sata.hr.

Podsjetimo, Ante Ćorušić direktor KBC-a Rebro preminuo je nakon pada sa požarnih stepenica bolnice u ponedeljak.

Smrt doktora potresla je mnoge ljude u okruženju, ali i šire, a od jučer se kolege i prijatelji opraštaju od njega,piše Avaz


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh