Region

Roditelji male Monike uznemireni zbog ponašanja Malčanskog berberina u sudnici: Iznijeti detalji sa suđenja

Iza rešetaka Jovanović je proveo više od 22 godine života zbog silovanja, pokušaja silovanja, ali i krađa i prevara.

Robert i Aleksandra Karimanović - Srbijadanas.com

Robert i Aleksandra Karimanović, roditelji otete Monike rekli su danas nakon pripremnog ročišta Ninoslavu Jovanoviću da su se osjetili izuzetno potreseno.

– On se ponašao normalno u sudnici, ali mi smo bili izuzetno uznemireni – rekla je Aleksandra Karimanović.

Monikin otac Robert naveo je da se nada da će otmičar njegove kćerke dobiti “zasluženu kaznu” od 40 godina zatvora.

– Kako mogu da se osjećam? Sve vrijeme u sudnici nam je bila knedla u grlu jer smo se vratili u to vrijeme – rekao je on.

Suđenje Jovanoviću se nastavlja 16. juna. On se na pripremnom ročištu nije izjašnjavao o monstruoznom djelu koje je učinio.

Nesretna žena rekla je da očekuje maksimalnu kaznu za monstruma.

– Očekujemo maksimalnu kaznu, u ime svih roditelja da budu mirni i da ne prolaze kroz istu situaciju kao što smo mi. Ovaj bol.. želim maksimalnu kaznu za takvog čovjeka… – rekla je Aleksandra Karimanović.

Sa njom u sudu je bio i njen suprug Robert Karimanović.

– Očekujem da pravda bude zadovoljena obzirom da smo čekali ovoliko dugo. Prvi put smo se sreli u sudnici. Nije nas pogledao u oči. Gledao je u pod. Ja njega jesam, dugo sam ga gledao, Taj osjećaj ne mogu da vam opišem, u meni se javio veliki bijes, ali sam morao da se kontrolišem jer smo bili u sudu. Monika je kući, prati onlajn nastavu i oporavila se – rekao je Robert.

Podsjetimo, uz velike mjere obezbjeđenja oko 10 sati danas Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin, doveden je u Viši sud gdje mu je počelo suđenje za otmicu djevojčice iz okoline Niša.

Tri marice došle su u zatvoreni deo dvorišta Višeg suda u Nišu, a onda je iz jedne od njih izveden Jovanović sa vizirom i maskom na licu. U pratnji nekoliko zatvorskih stražara Malčanski berberin je uveden u zgradu suda na pripremno ročište.

Novinarima nije dozvoljen ulazak ni u zgradu suda uz obrazloženje pravosudne straže da je suđenje zatvoreno za javnost. Ispred zgrade suda viđeni su otac i majka Malčanskog berberina.

Iza rešetaka Jovanović je proveo više od 22 godine života zbog silovanja, pokušaja silovanja, ali i krađa i prevara. Prvi put je osuđen 1996. godine na deset godina zatvora zbog silovanja i prevare, piše “Srbija Danas“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh