Muzika

Muškarac koji je upao Nataši Bekvalac na imanje ide na sud

Pjevačicu je ovaj događaj uznemirio i uplašio…

Nataša Bekvalac- Printscreen-Glamur Specijal

Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu podiglo je optužni predlog protiv Dragana V. (48), iz Brusa, osumnjičenog za proganjanje pjevačice Nataše Bekvalac.

Prema pisanju “Večernjih novosti”, glavni pretres je zakazan za 18. jun. Njemu se na teret stavlja da je 3. maja, nešto posle 11 sati, navodno sa cvećem i poklonima, uspeo da uđe na Salaš 234 u Čeneju u blizini Novog Sada, gde je Bekvalčeva od početka pandemije kovida 19 sa decom provodila dane.

Dok se igrala sa decom, Nataša Bekvalac je, ugledala nepoznatog čoveka na svom posedu, što ju je veoma uznemirilo i uplašilo. Od nepoznatog muškarca je zahtevala da odmah napusti njenu kuću, što je ovaj i učinio.

O onome što joj se dogodilo pevačica je odmah obavestila policiju, koja je u noći između 3. i 4. maja, oko jedan sat posle ponoć,i pronašla osumnjičenog Dragana V. iz Brusa.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh