Region

IMAO JE NESNOSNE BOLOVE, BILO JE PRETUŽNO: Glumac otkrio kako su izgledali POSLEDNJI DANI Borisa Komnenića

Glumac Boris Komnenić preminuo je nakon teške bolesti u 64. godini, a prije manje od mjesec dana snimio je posljednju scenu.

Naime, on je tumačio lik Steve u seriji “Koleginice”, a njegov kolega Predrag Peđa Damjanović, koji je snimao zajedno sa njim, otkrio je da je Boris posljednjih dana imao jake bolove.

Peđa je za Kurir ispričao da Komnenić nije mogao često da dolazi na snimanja zbog lošeg zdravstvenog stanja.

“Posljednje scene smo prepravili jer nije bilo šanse da dođe da snimi, prepričali smo ih, a dijelove gdje je baš morao da bude u prolazu imali smo dublera, tad je već bilo pretužno, kada vidite nekog drugog čovjeka u “Stevinom” kostimu a svjesni ste da dubler nije zbog toga što je scena opasna po život, već zato sto je nas veliki Boris, naše omiljeno, najduhovitije, najšarmantnije “gunđalo”na svijetu, spriječen da dođe zbog nesnosnih bolova”, rekao je Damjanović.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh