Region

ABAZOVIĆ NAKON IZBORA: IZUZETNO SAM ZADOVOLJAN, CRNA GORA IDE U DOBROM SMJERU

Premijer crnogorske Vlade u tehničkom mandatu Dritan Abazović kazao je danas u Podgorici da je zadovoljan rezultatima lokalnih izbora i da je Crna Gora napravila izuzetan demokratski iskorak.

Izuzetno sam zadovoljan, čak malo i iznenađen, iznad onog što su bila moja očekivanja. Mislim da Crna Gora općenito ide u dobrom smjeru i da se demonoplizirala politička scena. To je ono što smo tražili – kazao je Abazović.

Abazović smatra da su se ljudi značajno oslobodili u odnosu na prethodno razdoblje i da će sustav nagrade i kazne funkcionirati u budućnosti.

To je mnogo važno za razvoj našeg demokratskog bića i da se Crna Gora svakog dana mijenja nabolje – kazao je Abazović, prenosi Radiotelevizija Crne Gore. prenosi “Hayat“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh