“Nakon 204 dana provedenih na sezoni u Istri, vrijeme je za godišnju retrospektivu. Kod poslodavca se ništa posebno nije promijenilo – podigao je osnovicu plaće i nagrada tijekom sezone (tako rade poslodavci koji žele zadržati zaposlene); promjenom u menadžmentu donio još opušteniju atmosferu u timu, tako da je sezona, iako duga i s velikim brojem gostiju, prošla poprilično opušteno; ove godine dosta veći broj sezonaca iz Srbije i Makedonije”, započeo je.
Nakon 204 dana provedenih na sezoni u Istri, vreme je za godišnju retrospektivu. Kod poslodavca se ništa posebno nije promenilo – podigao je osnovicu plate i nagrada tokom sezone (tako rade poslodavci koji žele da zadrže zaposlene); promenom u menadžmentu doneo još opušteniju 1/5
Nakon 204 dana provedenih na sezoni u Istri, vreme je za godišnju retrospektivu. Kod poslodavca se ništa posebno nije promenilo – podigao je osnovicu plate i nagrada tokom sezone (tako rade poslodavci koji žele da zadrže zaposlene); promenom u menadžmentu doneo još opušteniju 1/5
— John Connor by PUB (@sitarica) October 22, 2023
“Planiram se trajno preseliti”
Kolega me dočekao s pitanjem što mi je potrebno – i kada sam rekao da je sve u redu, on se sljedeći dan pojavio s biciklom koji je parkirao ispred smještaja. I to mi je bilo otkriće godine – u prosjeku, vozio sam bar 20 km dnevno i svakoga dana otkrivao nove ljepote Istre.
A ljepote Istre se ogledaju u predjelima, ali i ljudima koji tamo žive. Krenete od festivala piva u Žminju (kulturica, staklene čaše i dobro pivo lokalnih pivara) pa do festivala pršuta u Tinjanu (kafanska atmosfera, sa sve ‘a ja sam negdje rujno vino pio’ u izvedbi lokalaca).
Sve u svemu, ja ne znam kako je Istra uspjela postati takva kakva je, ali je definitivno mjesto gdje planiram trajno se preseliti u idućih par godina. Za sljedeću godinu predviđeno je da boravak bude duži od 240 dana, tako da se lagano privikavam”, napisao je, prenosi Index.