Region

Detalji ubistva uposlenice Grand produkcije: Muž se istuširao, presvukao, pa…

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je Željko D. (61) zbog sumnje da je u nedelju u porodičnom stanu, na podmukao način lišio života svoju suprugu A.D, saopštilo je ovo tužilaštvo.

Ankica Delibašić - Grand.rs

Osumnjičeni se na saslušanju branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da osumnjičenom odredi pritvor da ne bi ponovio krivično djelo u kratkom vremenskom periodu i zbog uznemirenja javnosti.

Željku D. se naredbom o sprovođenju istrage na teret stavlja krivično djelo teško ubistvo, prenosi N1 BiH

“Postoje osnovi sumnje da je Željko D. 2. juna 2. juna 2024. godine u porodičnom stanu oko 5.15 časova lišio života A. D, tako što je kada se ona vraćala u krevet, u poluležećem položaju, iznenada joj prišao i kuhinjskim nožem joj zadao više ubodnih rana u predelu grudi i vrata, uslijed čega je ona preminula na licu mjesta. Osumnjičeni je nož ostavio na grudima oštećene, istuširao se, presvukao garderobu i obuću, pa otišao u policijsku stanicu Rakovica gdje je prijavio izvršenje ovog krivičnog djela”, navodi se.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh