Svijet

Baba Vanga je “imala viziju” i za Trumpa, ali malo drugačiju

Baba Vanga imala je “vizije” i za 2024. godinu. Mediji su radili na “dešifriranju” njenih predviđanja i ona bi, ukoliko se obistine, donijele velike promjene. Baba Vanga, bugarska proročica, postala je legenda zbog njenih, kako se navodi, nevjerovatnih predviđanja.

U “vizijama” je navodno govorila i o Donaldu Trumpu. Nakon što je ranjen tokom svog obraćanja na skupu u Pensilvaniji, videa i tekstovi babe Vange o Trumpu su se počeli dijeliti mrežama.

Baba Vanga 2024 – Sažetak predviđanja

U 2024. godini, prema predviđanjima legendarne bugarske vidovnjakinj Babe Vange, svijet će svjedočiti mnogim revolucionarnim događajima. Možemo očekivati revolucionarna otkrića u kvantnom računarstvu koja će imati veliki uticaj na tehnološki sektor. Dok će se globalna ekonomija suočiti s krizom velikih razmjera, sajber napadi će postati češći i intenzivniji.

Medicinska nauka će napraviti velike pomake, dok će klimatska kriza uzrokovati katastrofalne vremenske pojave. Navodi se da je ove godine otkriven i čudotvorni lijek za rak.

Politička atmosfera će biti napeta, jer će biti pokušaja atentata na ruskog predsjednika Putina i terorističkih napada u Evropi, prenosi N1.

Donald Trump će se možda vratiti kao predsjednik, ali će s njim biti povezana misteriozna bolest. Baba Vanga je kazala i da će neko iz Trumpove porodice doživjeti saobraćajnu nesreću. Nesreća se dogodila u koloni vozila u kojoj je bio i Trump, ali on nije povrijeđen niti neko od njegovih članova porodice. Zamjenik ureda šerifa okruga Palm Beach koji je bio dio kolone koja je pratio bivšeg predsjednika Donalda Trumpa do i iz zgrade federalnog suda u Fort Pierceu povrijeđen je u nesreći koja se dogodila 12. februara.

U nekim tumačenjima navodi se i da ja Vanga imala viizju da će Trump oboljeti od bolesti zbog koje će patiti od mučnine, oštećenja mozga i gubitka sluha.

Baba Vanga kaže da će evropska ekonomija biti na ivici kolapsa, dok će “moćni zmaj” zavladati planetom.

I koliko god to izgledalo nevjerovatno, očekuje se da će čovječanstvo uspostaviti kontakt sa vanzemaljcima u naredna dva stoljeća. Prvi kontakt bi se trebao održati 2024. godine.

Podsjetimo, Trump je u pokušaju atentata zadobio povrede uha, dok su dvije osobe zadobile teške povrede, a jedna poginula. Napadač je ubijen. FBI je objavio da je napadač 20-godišnjak iz Pensilvanije.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh