Svijet

Melanija otkrila kako je izgledao prvi spoj s Donaldom Trampom: On je vrlo poseban

Donald Tramp (Trump) i Melanija (Melania) vjenčali su se prije gotovo 20 godina, a Melanijini memoari otkrit će stranu njihovog života o kojoj se dosad nije puno znalo.

Melanija i Donald Trump - Instagram

U januaru 2005. godine 59-godišnji Donald Tramp oženio se 35-godišnjom Melanijom, bivšom manekenkom čiju su karijeru obilježile nage slike uslikane 1995. godine za sada već nepostojeći francuski muški časopis. Gole fotografije osvanule su i na naslovnici britanskog GQ-a iz 2000. na kojoj je Melanija fotografirana gola u Trampovom avionu.
Provokativne slike

Iako tada još nisu bili u ljubavnoj vezi, provokativne slike Tramp je nazvao modernima i uobičajenima te ga nisu spriječile da Slovenku pozove na spoj.

U svom prvom intervjuu nakon dvogodišnjeg izbivanja iz medija, Melanija je progovorila za Fox News s ciljem promoviranja svojih memoara.

– Vrijeme je da ispričam svoju priču – i istinu – rekla je Melanija i započela s prisjećanjem na neobičan prvi spoj na koju ju je izveo njen sadašnji suprug.

Prvi spoj daleko od javnosti

Kako je Donald Tramp u vrijeme njihovog upoznavanja već bio poznat kao ugledni američki biznismen, njihovi počeci nisu mogli biti na mjestu poput restorana, kafića ili kina. Umjesto toga, Tramp ju je odveo na posebno mjesto, gdje mogu imati privatnost.

Donald je Melaniju poveo sa sobom na razgledanje imanja koje je namjeravao kupiti, a Melanija je taj prvi spoj opisala kao vrlo lijep.

– Zato što smo bili sami u autu oko sat ili sat i po. Nikakve druge buke, nema drugih ljudi. U to je vrijeme već bio poznat kao slavna osoba, pa je bilo jako lijepo jednostavno biti nasamo s njim – rekla je Melanija dodavši: ‘Voljela sam viziju koju je imao. I povezanost koju smo imali. Bilo je vrlo posebno.’

Zaruke u toplini vlastitog doma

Osim toga, Melanija je otkrila i kako su izgledale zaruke koje su je dovele do titule prve dame.

– Bio mi je rođendan. I bila je Met Gala. Sve u jednoj večeri. Već smo bili kod kuće, oboje u gala izdanjima – prisjetila se Melanija noći kada ju je Tramp zaprosio po povratku u njihov zajednički dom.

Ususret novim predsjedničkim izborima, bivša manekenka progovorila je o Trampovoj strani koju vide samo njegovi najbliži. I dok se u govorima čini vrlo oštar, Melanija je izdvojila razloge zašto je zaljubljena u njega.

– Njegov humor, njegova osobnost, njegova ljubaznost. On je vrlo poseban. Njegova pozitivnost. Njegova energija. To je nevjerovatno – navela je, prenosi Avaz.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh