Svijet

OPASAN PAS BRUTALNO NAPAO DJEVOJČICU (12) – Horor usred dana, dijete završilo u bolnici: Uhapšeni vlasnici BIJESNE ŽIVOTINJE

Dvanaestogodišnja djevojčica zadobila je povrede koje su joj promijenile život i prebačena je u bolnicu nakon napada psa.

pas / Izvor: Shutterstock

Lokalna policija u Velsu je pozvana na lice mjesta nakon što su stigli izveštaji o napadu u ponedjeljak uveče. Zbog brutalnog napada psa na djevojčicu, uhapšeni su 42-godišnja žena i muškarac. Policija je saopštila da oboje žive u okolini, a uhapšeni su zbog sumnje da su posjedovali ili obučavali psa odgajanog za tuču, kao i zbog činjenice da nisu dovoljno kontrolisali psa koji je predstavljao opasnost za okolinu.

Policija i ostale snage bezbjednosti navode da više nema opasnosti za javnost.

Djevojčica je prebačena u bolnicu nakon žestokog napada koji se dogodio oko 17:50 u ponedjeljak.

Policija je saopštila da su psa vlasnicima oduzeli policajci i da će najvjerovatnije biti uspavan, dodajući da nijedna druga životinja nije umiješana u napad.

-Ovo je bio uznemirujući incident za one koji su umešani. Želeo bih da uverim lokalnu zajednicu da nema daljeg rizika za javnost – rekao je portparol lokalne policije.

On je dodao da postoji mogućnost da će policija u narednim danima pojačati prisustvo na mestu napada.

Dvije uhapšene osobe ostaju u pritvoru, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh