Svijet

MAŠA NEMILOSRDNO UBIJENA – Pronađeno tijelo osmogodišnje djevojčice, motiv zločina ostaje misterija

U ruskom selu Olginskaja je pronađeno tijelo osmogodišnje djevojčice.

Otišla je u prodavnicu i nije se vratila.

Policija je uhapsila čovjeka kog sumnjiči za ubistvo. On je priznao krivicu, ali se njegov iskaz s vremenom mijenja, a motiv ostaje misterija, piše REN TV.

Učenica drugog razreda Maša je došla iz škole i zamolila roditelje da odu u prodavnicu po slatkiše. Nakon toga je nestala.

Djetetovo tijelo su na ivici šume otkrili mještani sela. U međuvremenu, policajci su već priveli i saslušali osumnjičenog za ovo ubistvo.

Bio je zbunjen u svom svjedočenju. Prvo je rekao da je navodno samo odvezao djevojku i ostavio je. Ali onda je odjednom počeo da govori da je Mašu predao drugom čovjeku.

Ubica je identifikovan zahvaljujući uličnim sigurnosnim kamerama. Gledajući ih, mještani su videli Mašu u šleperu koji je živio u susjednom selu, prenosi alo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh