Svijet

Dajana čekala MJESEC DANA da prijavi nestanak kćerke (12), baba uperila prst u RODITELJE – Tvrdi da je PRODATA ZA PET MILIONA!

Nestala devojčica / Izvor: Društvene mreže

Dajana Kojokari, majka Medlin Kojokari (12), koja je nestala u novembru 2022. godine u Sjevernoj Karolini, priznala je na suđenju da nije na vrijeme prijavila kćerkin nestanak. Ona je u policiju otišla tek 15. decembra i prijavila nestanak djevojčice, prenosi srbija danas.

Djevojčica je posljednji put viđena kako izlazi iz školskog autobusa. Njena majka Dajana, koja godinama živi u SAD, rizikuje da bude deportovana u rodnu Moldaviju.

Dajana i njen suprug Kristofer prijavili su policiji da devojčicu nisu videli od noći 23. novembra kada su se posvađali. Kristofer je rekao da je 24. novembra otišao kod rođaka i da je tog dana kada je Dajana ušla u ćerkinu sobu vidjela da je nema.

Kada se vratio kući, Dajana ga je pitala gdje je ona, ali je on rekao da je nije vidio. Ubrzo nakon toga oni su napisali pismo u kom su molili ljude da im pomognu da je pronađu. Dajana i Kristofer su uhapšeni 15. decembra kada su prijavili djevojčicin nestanak.

Kristofer je u avgustu izašao na slobodu uz kauciju, dok je Dajana i dalje u zatvoru. Djevojčicina baka Rodica rekla je u jednom intervjuu da vejruje da je njena unuka još uvijek živa.

– Ona je živa, ali je kidnapovana – rekla je ona, a zatim optužila kćerku i zeta da su djevojčicu prodali za pet miliona dolara.

Izvor: Srbija Danas/Telegraf/


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh