Svijet

Osumnjičeni za KIDNAPOVANJE I OBLJUBU djevojčice (9) negirao krivicu! Dijete pronađeno pod dejstvom ZABRANJENIH SUPSTANCI!

Muškarac (56) je negirao da je drogirao i se.sualno zlostavljao djevojčicu (9) koju je navodno oteo u Velikoj Britaniji.

Shutterstock

Dijete je nestalo tri sata pre nego što je policija uhapsila osumnjičenog. On se danas pojavio na sudu optužen za niz krivičnih djela. Negirao je kidnapovanje i tri optužnice za se.sualni napad.

On se takođe izjasnio da nije kriv za davanje supstance, odnosno antihistaminika Benadril, sa namjerom da omogući se.sualnu aktivnost. Njemu je određen u pritvor uoči šestodnevnog suđenja 21. oktobra.

Slike sa sigurnosnih kamera prikazuju djevojčicu kako šeta sa muškarcem 22. aprila ispred jedna prodavnice. Policija ju je pronašla tri sata kasnije u društvu osumnjičenog, koji je navodno identifikovan na snimku.

– Ne možemo dalje da komentarišemo detalje jer je to policijska stvar, ali smo zahvalni što su brze akcije Met policije dovele do ovog sigurnog rješenja – rekao je potparol policije, piše srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh