Svijet

POLICIJA OBJAVILA PORUKE KOJE JE ŽENA RAZMIJENILA SA MUŽEM PRIJE NEGO ŠTO JE UBILA SEBE I SINA (3): Ono što piše…

Policija je došla do redoslijeda događaja koji su prethodili ubistvu i samoubistvu.

Majka i sin, Foto: Bexar County Sheriff's Office

Policija je objavila poruke koje je Savana Kriger (32) razmijenila sa njenim mužem neposredno prije nego što je ubila sina Kaidena (3), kog je prvo natjerala da se oprosti od oca, a potom izvršila samoubistvo u parku u Teksasu, piše espreso.

Kako prenose mediji, policija je došla do redoslijeda događaja koji su prethodili ubistvu i samoubistvu, kao i do poruka koje je Savana slala mužu u kojima ga krivi da ih “ostavio zbog gu.ice” aludirajući na ljubavnicu koju je navodno imao.

“Ostavio si nas zbog gu.ice. Tata nas je ostavio zbog neke žene koju je upoznao na internetu, ajde objasni sinu zašto nisi ovdje”, navodi se u poruci koju je Savana poslala mužu.

Prvobitno je Savana, tokom razgovora koji je trajao dva minuta i 13 sekundi svom mužu rekla da “nema kod kuće ništa, i zaista nemaš, nećeš imati ništa na kraju sutrašnjeg dana”.

Podsjetimo, Salazar je rekao da je Savana napustila posao u 12:49 časova i otišla do kuće njenog bivšeg muža u Verde Boskeu, gdje je navodno oštetila njegove lične stvari dok je muškarac bio na poslu.

Nakon toga se vratila u svoju kuću u Dovers Den, San Antonio, gdje je ispalila dva hica u njihov vjenčani portret. Kasnije je istragom utvrđeno da su to iste čaure kao i one koje su bile u pištolju iz kojeg je ubijen dječak i kojim je počinila samoubistvo.

Muž je odmah prijavio slučaj policiji, a žena mu je u međuvremenu poslala poruku sa tekstom koji je glasio: “Kaži ćao svom sinu”.

Tela Savane i Kejdena pronađena su u jarku 19. marta oko 19 sati nakon poslatog video-snimka.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh