Svijet

MJESECIMA PLAĆAO DA JE GLEDA NAGU, ISPUNJAVALA MU HIROVE, A KAD JE SAZNAO KO JE… Oboje završili na PSIHIJATRIJI

Kako je ispričala terapeutkinja Tone Haldorsen, anonimni oženjeni muškarac joj je priznao da se pretplatio na profil pomenute djevojke na preporuku prijatelja.

Djevojka sa OnlyFansa, Foto: Društvene mreže

Za Only fans platformu danas nema ko nije čuo, iako prvobitno namijenjena kreatorima sadržaja koji se tiču fitnesa, muzike i slično, danas je jedan od najpopularnijih sajtova sa po.nografskim sadržajem. E sada, zamislite da baš na toj platformi vidite poznato lice i to, ni manje ni više nego iz vaše kuće!

Upravo to se dogodilo jednom muškarcu iz Norveške kada je mjesecima uživao u sadržaju koji na ovu platformu kači “lokalna djevojka”, kako su mu prijatelji objašnjavali, nagovarajući ga da se pretplati na njen profil. Taj jedan “klik” i sve ono što je uslijedilo poslije njega kasnije su ga odveli na psihoterapiju.

Kako je ispričala terapeutkinja Tone Haldorsen, anonimni oženjeni muškarac joj je priznao da se pretplatio na profil pomenute djevojke na preporuku prijatelja, a kada je nakon mjeseci praćenja i plaćanja sadržaja koji dijeli, saznao da iza tog profila zapravo stoji njegova 23-godišnja kćerka, malo je reći da je doživio pravi šok.

“Došao je kod mene sa suicidnim mislima. To što se desilo, skoro je uništilo njihov odnos. Sama pomisao da je ona bila uzrok njegovih fantazija i pomisao na bilo šta se.sualno u vezi sa njegovom kćerkom ga je fizički razboljela”, rekla je Tone.

Anonimni muškarac je, prema riječima terapeutkinje i savjetnice za veze, još uvijek u braku sa majkom svoje kćerke, koja ni ne zna za incident koji se dogodio.

Kako je došlo do užasnog otkrića?

Norvežanin tvrdi da nikada nije vidio lice djevojke čiji profil je pratio, ali ni da takođe nikada nije vidio svoju kćerku nagu pa nije uspio da prepozna koga zapravo prati. Sa “misterioznom djevojkom” je ćaskao, postavljao joj intimne zahtjeve koje je ona ispunjavala, a on plaćao.

Pitajući se da li je to neko koga poznaje, ubrzo je počeo da istražuje i na kraju sam otkrio istinu.

“Malo je reći da je bio šokiran. Nije znao da mu je kćerka na tom sajtu. Kod mene je došao kada su počele da mu se javljaju misli o samoubistvu. Trebalo mu je vremena da se suoči sa svojom kćerkom, koja dugo nije imala pojma šta se dogodilo i da joj otac ide na terapiju. Kad je saznala, rekla je da je to, u najmanju ruku, odvratno”, rekla je Tone.

Iako je djevojka mogla da vidi ko je prati na Only fans-u, nije mogla ni da pretpostavi da je iza nekog od lažnih profila zapravo njen otac. Za nju je on bio još samo jedan obožavalac koji plaća po.nografski sadržaj koji objavljuje.

“Najteže joj je palo što je takve stvari radio iza majčinih leđa”, dodala je Haldorsen koja je oca i kćerku pratila tokom godina i dodaje da je njihov odnos “sada mnogo bolji nego nakon saznanja”, te upozorava da slično može svakome da se desi.

Koliko joj je poznato, kćerka još uvijek koristi Only fans, a majka i dalje ne zna za neprijatnost koju su doživjeli njen muž i ćerka.

U maju prošle godine, Only fans je imao tri miliona registrovanih kreatora i 220 miliona registrovanih potrošača. Istraživanje o demografiji sajta iz 2022. godine pokazalo je da je 89,5 odsto potrošača u braku, piše espreso.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh