Svijet

OTIŠLA U ATINU NA LIPOSUKCIJU, NEDUGO NAKON TOGA JE UMRLA: Riječi njene kćerke će vas SLIJEDITI, ono što je DOŽIVJELA…

Kako njena kćerka Eleni kaže, majka je nakon samo nekoliko sati počela da osjeća mučninu i bolove.

Hara Joanidis

Hara Joanidis (57), poznata frizerka iz Patrasa, preminula je poslije rutinske operacije, što je njenu porodicu ostavilo u šoku jer ih je doktor uvjeravao da će biti “sve u najboljem redu”.

Hara je pronašla dobrog plastičnog hirurga i otišla na liposukciju u Atinu. Inače, ovaj zahvat je rutinska operacija koja najčešće prolazi bez ikakvih komplikacija. Nažalost, to nije bio Harin slučaj.

“On joj je predstavio sve kao bezbolnu operaciju, uradio je to u podne u ponedjeljak, a Hara se poslije dva sata vratila kući. Međutim, nije imala preoperativnu i postoperativnu kontorlu”, objašnjava njen muž Hristos.

Kaže da je sa ženom posljednji put razgovarao poslije operacije.

Kako njena kćerka Eleni kaže, majka je nakon samo nekoliko sati počela da osjeća mučninu i bolove. Onda se javio bol u nogama, da bi kasnije došlo do vrtoglavice i jake glavobolje.

“Pokušala sam da pozovem doktora, ali nisam uspjela da ga dobijem. Zajedno smo išle u Glifadu, kako sam shvatila, ona nije imala preoperativno testiranje i odmah je započeta procedura. Operaciju je imala oko 12 časova tog dana”, rekla je kćerka.

Zajedno su otišle u bolnicu gdje su joj uradili analize, ali su rezultati bili uredni i poslali su ih kući. Međutim, Hara se na vratima u liftu bukvalno onesvijestila na kćerku.

“Onda sam je odvela u privatnu klinku gdje je operisana, ali su nas i tamo poslali kući. Međutim, kod kuće joj je bilo baš loše, počela je da se žali na bolove u stomaku. Sanitetom su nas prevezli u bolnicu, tamo su je intubirali, ali je izdahnula ubrzo”, objasnila je kćerka Eleni.

Nesrećna žena je izdahnula u trećoj bolnici pošto su je u prve dvije vratili kući. Njeni najbliži su ovu tragičnu vijest veoma teško primili.

Za Haru svi kažu da je bila najomiljenija u društvu i među klijentima, veoma društvena i strastvena osoba. Muž je vodio drugi posao, bio je profesionalac i isto veoma uvažena osoba u društvu.

(Espreso/ Telegraf/)


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh