Svijet

TRAGEDIJA NA PORODIČNOM ODMORU! Ana (13) pronađena bez svijesti u bazenu – Uprkos svim naporima ljekara preminula u bolnici

Djevojčica iz Velike Britanije umrla je na porodičnom odmoru u SAD. Ana Bomont pronađena je u utorak bez svijesti u bazenu u tematskom parku Discovery Cove u Orlandu na Floridi.

srbija danas

Odmah je prevezena u bolnicu, ali je preminula sutradan, uprkos naporima ljekara, piše srbija danas.

Policija se oglasila saopštenjem o smrti djevojčice iz Kardifa.

– Žao nam je što moramo da saopštimo da je 29. maja 2024. godine 13-godišnja Ana Bomont proglašena preminulom u bolnici. Bilo koja informacija o uzroku i načinu njene smrti moraće da dođe od ljekarske kancelarije – rekla je policija.

Od nje se oprostila škola koju je pohađala, a nastavik Endrju Vilijams rekao je da je Ana bila “dragi član naše školske porodice, a njeno odsustvo će duboko osjetiti učenici, osoblje i svi koji su imali privilegiju da je poznaju”.

– Njen duh, dobrota i prisustvo dotakli su toliko života – rekao je on.

Portparol Forin ofisa rekao je za BBC da su kontaktu sa porodicom nakon smrti djeteta u Sjedinjenim Državama.

– Pružamo konzularnu podršku tokom ovog teškog vremena – rekao je on.

Izvor: Srbija Danas/Telegraf


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh