Svijet

ODVELA DEČKA NA PUTOVANJE PA DOBILA BRUTALNE BATINE: Htjela da ga spasi od droge, on joj se “zahvalio” na JEZIV način

Djevojka je odlučila da povede svog dečka na putovanje kako bi mu pomogla da se riješi problema.

Janaina Prazeres, poznata kao “savršena žena” prema norveškom izdanju Playboy magazina, nedavno je doživjela šokantan napad tokom putovanja u Parizu sa svojim dečkom Kalelom dos Santos Diasom.

Ona je otkrila jezive detalje ovog brutalnog incidenta koji ju je ostavio u strahu za vlastiti život.

Janaina je odlučila da povede svog dečka na putovanje kako bi mu pomogla da se riješi problema sa drogom.

Uvjerena je bila da će promjena okruženja pomoći Kalelu da zaboravi na prethodno problematičan život.

Međutim, planovi su se brzo pretvorili u noćnu moru kada je nasilje započelo.

Incident je počeo kada je Kalel počeo nasilno da se ponaša u hotelskoj sobi, a Janaina je pokušala da ga smiri i zaustavi samopovrijeđivanje.

Umjesto toga, situacija se dodatno pogoršala, a Janaina je bila izložena brutalnom fizičkom i verbalnom zlostavljanju. On ju je gušio i premlaćivao satima, ostavljajući je onesviješćenu više puta.

Nakon sati užasa, Janaina je iskoristila trenutak kada je njen napadač otišao u kupatilo i odlučila da pobjegne. U strahu i bez odjeće, uspjela je da pobjegne iz hotelske sobe i pronađe utočište u hotelskoj kuhinji, dok je osoblje hotela pozvalo policiju.

Policija je brzo reagovala i uhapsila nasilnog Kalela, dok je istraga i dalje u toku. Janaina je odlučna da se bori za pravdu i da podigne glas protiv nasilja nad ženama, nadajući se da će njen slučaj podstaći druge žrtve da progovore i pronađu podršku.

Janainina priča je potresni podsjetnik na surovu stvarnost nasilja u partnerskim odnosima. Njena hrabrost i odlučnost da progovori o svojem iskustvu mogu poslužiti kao inspiracija drugima koji se bore sa sličnim problemima.

Izvor: Srbija Danas/Republika


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh