Svijet

STRAH I PANIKA MEĐU TURISTIMA NA POZNATOJ PLAŽI U GRČKOJ! Neman izašla iz mora, ljudi se razbježali, vrisci odzvanjali obalom

Na Instagram stranici GrčkaInfo pojavio se snimak koji je izazvao lavinu komentara među ljudima.

Zmija na plaži u Grčkoj / Izvor: Printscreen/Instagram/GrčkaInf

Na poznatoj plaži Kastelokampos u mjestu Patra na Peloponezu turiste je iznenadila nesvakidašnja pojava, iz mora je “isplivala” zmija, prenosi Srbija Danas.

Kako se može vidjeti na snimku ovaj gmizavac dugačak do 2 metra izlazi iz plićaka i gmiže do grmlja na plaži. Na snimku se, dok zmija iz mora gmiže ka plaži, jasno čuju vrisci preplašene djece i turista.

Iako su se sudeći po snimku turisti uplašili i razbježali, bilo je i onih koji su svjesni da se ne radi o otrovnoj zmiji. To je njeno prirodno stanište i moramo biti svjesni da dolaskom na more dolazimo “u goste” raznim morskim životinjama.

“Jel normalna pojava u moru ili je ovo neka slučajnost…?”, “Srcka bi me strefila iz mjesta”, “Otvorila sezonu kupanja”, “Ovo je gore od ajkule…”, “Zmijica se kupa” – su samo neki od komentara ispod ove objave..


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh