Svijet

“Volim zeta, ali ovo mora da objasni” – Andrej bivšu ženu BACIO sa mosta: Brat ubijene na sahrani izustio riječi koje ZBUNJUJU mnoge

Danijel se u suzama oprostio od svoje sestre Giade Zanoli (34) koju je, kako se sumnja, bivši partner Andrej bacio sa mosta na auto-put u Italiji, a potom ju je pregazio kamion.

Ubio bivšu ženu / Izvor: L`unione sarda Printscreen

– I dalje volim zeta Andrea, ali sada mora da mi objasni šta se dogodilo. Vjerujem da će pravda biti zadovoljena, htjeli mi to da prihvatimo ili ne – u suzama je rekao Danijel Zanola, dok je danas na vječni počinak ispraćao svoju 33-godišnju sestru, piše srbija danas.

Giada je sahranjena u okrugu Breša, a osim brojnih članova porodice i prijatelja, na sahranu je došao i gradonačelnik.

– Bila je divna devojka, nedostajaće nam – rekla je Giadina sestra grcajući u suzama.

Podsetimo, veruje se da je Giadu Andrea uhvatio za noge i bacio sa ograde na auto-put, a prema obdukcionom nalazu, žena je bila živa pre pada i na putu ju je dokusurio kamion koji ju je udario.

Andrea Favero (38), je priznao da je ubio svoju nevjenčanu suprugu u noći između utorka 28. maja i srede 29. maja. Međutim, iskaz je dao bez prisustva advokata, tako da nije upotrebljiv za sud.

Istražni sudija je doneo odluku o pritvoru.

Podsetimo, obdukcijom nisu utvrđeni tragovi davljenja ili uboda na tijelu žene. Međutim, moguće je da ju je Favero iznenadio kada je uspio da je podigne i baci preko ograde zgrade sa oko dva metra visine, prenose italijanski mediji.

Policija nastavlja sa istragom i ispitivanjem svjedoka, uključujući i novog partnera žrtve, sa kojim je Giada počela da radi na benzinskoj pumpi pre nekoliko dana.

Izvor: Srbija Danas/Telegraf


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh