Svijet

U Engleskoj ubijene tri žene. Policija traži ovog čovjeka

Sinoć su u Hertfordshireu ubijene tri žene, a policija je objavila da hitno pokušava pronaći 26-godišnjeg Kylea Clifforda, za kojeg vjeruje da je povezan s trostrukim ubojstvo.

Policija Hertfordshirea

Policija je pozvana na imanje u mjestu Bushey jučer oko 19 sati. Pronašli su tri teško ozlijeđene žene, za koje se vjeruje da su rodbinski povezane, koje su ubrzo umrle na mjestu događaja.

Policija Hertfordshirea rekla je da istražuje trostruko ubojstvo i “aktivno traži” Clifforda.

“Nevjerojatno težak incident”
Detektiv Rob Hall rekao je: “Ovo je nevjerojatno težak incident za obitelji žrtava i molimo da se poštuje njihova privatnost dok se mire s onim što se dogodilo”, rekao je policijski detektiv Rob Hall

“Iako smo još u ranoj fazi ove istrage, aktivno tražimo Kylea Clifforda za kojeg vjerujemo da bi mogao biti u područjima Hertfordshirea ili sjevernog Londona”, dodao je.

“S obzirom na ozbiljnu prirodu incidenta, zamolio bih sve koji znaju gdje se nalazi da odmah kontaktiraju policiju. Ako vjerujete da ste ga vidjeli, nemojte mu prilaziti i odmah nazovite 999. Možda još uvijek posjeduje oružje”, rekao je Hall, piše index.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh